Menu

Hartelijk welkom de site van Ondernemersvereniging Bergharen, Hernen, Leur, Batenburg.

Ondernemers uit Bergharen, Hernen, Leur, Batenburg en de verdere omgeving sluiten zich aan bij de Ondernemersvereniging om hun krachten te bundelen. Bent u op zoek naar nieuwe relaties, naar informatie, of naar nieuwe ontwikkelingen? De Ondernemersvereniging biedt u een platform waarmee u uw voordeel kunt doen.
 
Zakelijk en heel gezellig!
De Ondernemersvereniging brengt bedrijven met elkaar in contact om de business to business te ontwikkelen. Daarnaast vertegenwoordigen we u bij de gemeente en andere overheden. De Ondernemersvereniging kijkt vooruit, loopt voorop en experimenteert. Gaat u voor nieuw, voor anders, of bent u gewoon nieuwsgierig? U bent van harte welkom op één van onze bijeenkomsten vol inspiratie, contacten en gezelligheid.
 
Wilt u een keer vrijblijvend kennismaken?
Dat kan! U kunt zich via een eenvoudige e-mail aanmelden en dan zullen we u hartelijk ontvangen. U kunt rustig een paar keer langskomen om de sfeer te proeven en te horen wat we allemaal met elkaar ondernemen in de mooiste dorpen van de gemeente Wijchen en daarbuiten. U kunt ook gerust één van de bestuursleden benaderen voor vragen. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan even een bericht naar het secretariaat.
 
Als vereniging zetten we ons in om de band tussen ondernemers te vergroten. Dit door diverse jaarlijkse activiteiten, waaronder bedrijfsbezoeken, educatieve middag, gezellige avonden en meerdere andere bijeenkomsten.

U bent van harte welkom. 

Geslaagd Ondermersuitje naar oa Veghel

Met een bus vol ondernemers en partners een zeer geslaagde middag en avond gehad. Een interessante rondleiding bij de terminal van De Van Berkel Groep in Veghel, daarna een bezoek en diner in FoodPlaza en afsluitend een afzakkertje bij Cafeesterij de Toekomst in Hernen. Kijk hier voor een paar foto's

Ondernemersuitje op 23 september

Hierbij informatie over de ondernemers dag op vrijdag 23 september.
Het wordt een dag van educatie, competitie en gezelligheid. Iets wat je niet wilt missen.

Vorige | 6-8 / 8 |